tiistai 3. heinäkuuta 2007

Minne menit suklismanna?

Lapsuuteni oli kaakaontäyteinen. O'boyta meni monta kuppia päivässä ja aamupala oli parasta silloin, kun lautasen pohjalla olevan kuvan sai kaapia esiin suklaapuuron alta. Vielä jokunen aika sitten näin kaupassa siinä tutussa paikassa mannapuuron vieressä tämän ruskean suklaamannapuuropaketin. Mutta missä se on nyt? Ilmeisesti valmistus on lopetettu, syytä en löytänyt ainakaan internetistä.

Pahimpaan suklaapuuronhimoon löytyi kuitenkin helpotusta erinäisten reseptien avulla, joista mainita voisi ainakin Marjatan suklaapuuron, Kotikokin suklaapuuron, Apollon suklaapuuron (kalorilaskuri.fi:ssä), Myllyn Paras suklaamannapuuron, sekä suklaapuuron mummun tapaan. Jollei internetistä mitään muuta iloa ole, löytyy täältä ainakin ruokareseptejä lähes loputtomasti.

2 kommenttia:

  1. I accept no substitutes. Edes ikonin kaltaiseen asemaan kohottamaani paketin kansigrafiikkaa ei löydy enää googlaamalla!

    VastaaPoista
  2. Tuote ilmeisesti on olemassa, muttei nimeltään suklismanna: http://www.raisionkeittokirja.fi/raision-tuotteet/mannasuurimot/nalle-manna-suklaanmakuisia-mannasuurimoita?reid=6411200103240

    VastaaPoista